Länsimetrokaste

25.8.2018 klo 11

Osallistu ohjatulle kävelylle meren rantaan ja suorita länsimetrokaste kastamalla kädet tai jalat mereen.

Lähde Matinkylä-Seuran kanssa metrolta merelle! Matkusta länsimetrolla Matinkylään Espoo-päivänä. Tavataan metroasemalla ja lähdetään ihka oikean matinkyläläisen kanssa kiertämään historiallisia ja mielenkiintoisia paikkoja päätyen meren rantaan. Rohkeimmat suorittavat  länsimetrokasteen  kastamalla kädet tai jalat mereen. Länsimetrokasteen suorittaneille Matinkylä-Seura tarjoaa palkinnoksi lasillisen ja pientä purtavaa rannassa piknik-hengessä. Ensimmäinen kävely lähtee klo 11 ja toinen klo 14. Ilmoittautuminen joko FB-tapahtumaan tai sähköpostilla metrokaste@gmail.com. Minimiosallistujamäärä viisi henkeä ja maksimimäärä 15 henkeä. Tästä tulee kiva retki!