Matinniittylle kioskikahvila kesäksi 2021

Matiniitty syksyllä
Matiniitty kesällä

Matinkylässä 6.4.2021

Matinkylä-seura ehdottaa Espoon kaupungille, että se edistää kahvilakärryn tai muun liikuteltavan kahvi/juomakojun saamista Matinniittyyn.

Matinkyläläiset käyttävät kesäaikaan aktiivisesti Matinniityn hienoa virkistysaluetta. Matinniityn halki kulkee kevyenliikenteen väylä, joka alkaa metrolta ja johtaa Matinkartanon ohi urheilupuistoon ja Iirislahden asuinalueelle. Leveät nurmikkoalueet puistonpenkkeineen ovat kesäisin ulkoilijoiden ja auringonottajien  vilkkaassa käytössä. Virkistysalueella ei ole kioski- eikä kahvilapalveluita.

Suosittelemme lämpimästi, että Espoon kaupunki etsii aktiivisesti paikalle kahvilayrittäjän, kuten esimerkiksi Helsingin Aurinkorannalle on saatu toimintaan Suulis-yritys.

Ystävällisin terveisin Matinkylä-seurasta

Sirpa Aarniolehto-Kotilainen, Sirkka Ruikkala ja Mika Hentunen