Toiminta jäsenille

Matinkylä-Seurassa tavoitteenamme on lisätä matinkyläläisten viihtymistä, vaikuttamismahdollisuuksia ja hyvinvointia alueella.

Tule mukaan ideoimaan, suunnittelemaan tai tekemään silloin kun itsellesi sopii. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään, ja olet tukemassa Seuramme työtä! Seurassa toimii myös eri asioihin keskittyviä toimikuntia. Jäsenet voivat tulla mukaan toimikuntien toimintaan ilman johtokuntaan kuulumista. Tällä hetkellä toimivat seuraavia toimikunnat:

• tapahtumat  ja harrasteryhmät
  • ympäristö- ja kaupunkisuunnittelu
  • terveyspalvelut ja muut julkiset palvelut
  • viestintä- ja verkostoituminen

Matinkylä-seuran vuosikokous pidetään kerran vuodessa maaliskuun loppuun mennessä. Vuosikokouksessa Seuralle valitaan puheenjohtaja ja johtokunta. Johtokunta kokoontuu joka kuukauden 1. tiistai.  Johtokunnan kokoukset ovat jäsenille avoimia.  Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja tule kokoukseen tai laita johtokunnalle viesti linkin takaa löytyvällä lomakkeella.