Liity jäseneksi

Asukasyhdistys on asukkaita varten! Liittymällä jäseneksi tuet seuran tärkeää työtä. Toimimme vapaaehtoisvoimin ja jäsenmaksut sekä tapahtumatuotot käytetään itse toimintaan. Ja mitä enemmän meitä on - sitä vaikuttavampia olemme!

Jäsenenä saat jäsenpostia ja voit osallistua seuran ja johtokunnan kokouksiin sekä toimikuntien toimintaan. Kerro jäsenlomakkeella, oletko kiinnostunut osallistumaan toimikuntien työskentelyyn, niin otamme yhteyttä.

Seuran johtokunta kokoontuu joka kuukauden 1. tiistai.  Johtokunnan kokoukset ovat jäsenille avoimia.  Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja tule kokoukseen tai laita johtokunnalle viesti linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Kiitos, että tuet toimintaamme maksamalla vuotuisen jäsenmaksun. Jäsenmaksu menee hyvään tarkoitukseen: alueemme asukkaiden ja ympäristön hyväksi.

Täytä jäsenlomakkeen tiedot ja lähetä, niin otamme yhteyttä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Matinkylä-Seura ei luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

Jäsenmaksu on 10 €/vuosi. Täytä ja lähetä ohessa oleva jäsentietolomake, niin otamme yhteyttä.

Tai maksa suoraan jäsenmaksu 10 € Matinkylä-Seura ry:n tilille Nordea FI20 1503 3007 2000 29. Kirjoita viestikenttään nimesi, sähköpostisi ja osoite. Käytä myös viitettä 20145.