Matinkylä-Seura ry

Matinkylä-Seura kokoontuu kuukauden 1. tiistai.

Seuraava kokous on

4.12.2018 klo 19 Ison Omenan palvelutorilla.

Matinkylä-Seura on mukana Matinfesteillä 17. - 18.11.2018.

Nykyiset jäsenet

Lähetithän jäsenpostia varten sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen matinkylaseura@gmail.com

Matinkylä-Seura Matinkylän alueella vapaaehtoisvoimin toimiva asukasyhdistys.

Toiminne asukkaiden edunvalvojana ja teemme yhteistyötä alueella toimivien muiden yhdistysten sekä Espoon kaupungin kanssa.  Järjestämme kursseja, koko perheen tapahtumia, otamme kantaa ja vaikuttamme kaavoituksiin ja alueen yleisiin asiohin.

Tavoitteenamme on, että Matinkylä on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö erilaisille asukkailla. Toiminnallamme haluamme parantaa asukkaiden yhteenkuuluvuuden tunnetta ja osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Toimintamme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia. Kerro, miten sinä kehittäisit seuran toimintaa ja millaiseen toimintaan haluaisit osallistua?

Tule mukaan toimimaan  ja tekemään viihtyisää Matinkylää!

tekstiä tähän